Leo

 

Leo on hiljainen ja omissa oloissaan viihtyvä vähän "viallinen" leijonaluppa. Korvat on nimittäin jääneet pystyyn. Tai no - toinen sojottaa sinne ja toinen tänne ;) Leo on kooltaan aika muhkea, muttei kuitenkaan liian läski. Paino jää jonnekin parin kilon alapuolelle. Leo elelee naislaumansa kanssa keittiössä ja on onnellisempi kuin joskus aikoja sitten häkissä. Jes!


Talvi on kulunut oudosti, sillä joku Leoo vaivaa. Talvimasennus ja vitamiinien puute? Mieli on synkkä ja huulet mutrulla. Asento kyyry ja nurkka on kiva paikka kököttää. Tuskin vanhuus kuitenkaan VIELÄ painaa. Pari vuotta on Leo tallannut tämän maailman polkuja ja matkanvarrelle on kuulunut ties mitä. On ollut leikkauksia ja uusi koti ja kavereita. 

Poitsu on päässyt ulos tutustumaan lumeen, vaikka se tuskin Leolle oli niin jee juttu. Meillä ollessaan ollaan ulkoiltu max 5 kertaa, kun ennen leikkausta valjaiden laitto oli mahdottomuus. Nyt sylissä pitäminenkin on helpompaa ja kesällä aiotaan ottaa kaikki ilo irti nurmesta ja muusta, kun talvi tosiaan ei kuulunut Leon lemppareihin.