Enkeli


Enkeli on kaunis luonnonkeltaisella viittakuviolla varustettu kääpiöluppakorva-kani. Syntymäpäivä osuu huhtikuulle, jolloin onkin tulossa jo ensimmäinen vuosi kasaan! Enkeli on omaa tilaa arvostava ja syliä vihaava pikku tuholainen. Seinästä kuin seinästä tuntuu puuttuvan palanen. Kiltteyttä pupuneidolta ei kuitenkaan puutu, koskaan ei pure eikä satuta muita.

 

Enkeli on viettänyt talveaan aika väsyneen oloisena. Päivän lempipuuha onkin aamu- ja iltapalan lisäksi omassa häkissä mökin päällä makoilu. Häkki on avonainen koko ajan, mutta unet ovat nyt ne, jotka kiinnostavat.

 

Enkeli ei ole enää pahemmin lihonnut vaan pysynyt siinä parin kilon paikkeilla. Neiti on kasvanut pituutta todella paljon, joten ulkonäkökään ei ole enää jättimäinen pullapitko. Meillä onkin nyt talvella syöty paljon vihanneksia! Ja voi vaan arvata tunteeko Enkeli jääkaapin avaamisen äänen... xD

 

Jatketaan talven viettämistä ja kun tulee siedettävämpiä pakkasia niin ehkä mennään kokeilemaan minkälaista tuo valkoinen ällötahna tuolla maassa on :)